keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Keskiviikon Käpykarnevaalit

Kun kerran eilen aloitin steariinilla leikkimisen, päätin jatkaa sitä tänään.
Nyt on sitten iso laatikko sytykekäpyjä valmiina. Osa tulee omaan käyttöön Puusaunan ja hellan sytykkeeksi, osan pakkaan kauniisti ja ne matkaavat joulumyyjäisiin ilahduttamaan ihmisiä :)

7 kommenttia:

 1. Syttyyks noilla oikeesti hyvin? Jossain blogissa katoin ku joku oli tehny, mutta jäi vähän epäselväks toimiiko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vielä tiedä että toimiiko nuo kuinka sytykkeenä mutta kokeilen heti kun mahdollista :) Ja jos ei toimi niin sitten ne toimii hyvin koristeena ;)

   Poista
  2. Kukkuu :) Käpyjä kokeiltu saunanpesään.....
   Ihan kivoja mutta ei niillä nyt ihan soihtu roihahda ;)

   Poista
 2. Kiitos blogivinkistäsi <3. Itse tuunailin moisia tässä jokunen päivä sitten. Vitsit, kyllä meni hermot ja aika. Mun mielestä noihin käpyihin ei tarttunut tuo steariini sitten millään kiinni. Pitääkin muistaa testata niitä muutamaa, mitkä lopulta sain jollain tavoin onnistumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Hanna-Riikka :)
   Hermot meinas kuule mennä minullakin aluksi.....Mutta sitten tajusin että pidin steariinin liian kuumana. Kun annoin hetken jäähtyä niin se tarttui paremmin käpyihin. Ja uitin niitä pari kertaa siellä liemessä :)
   Ei muuta kuin uudestaan kokeilemaan :)

   Poista
 3. Kyllä sinulla riittää ideoita ja että jaksat näpertää kaikkea. Minä kun en saa aikaiseksi edes sinulle viestejä, vaikka kuinka ajattelen ja suunnittelen vastauksia sinulle. Onkos Jani kuinka flunssanen, kun kuulosti aikas pahalta. Soitin päivällä, kun tuli lasten kanssa keskustelua jääkiekostä. Esakin mörköilee ja on puhumatta. Onkohan flunssa uudelleen tulossa, kun niin niiskuttaa ja väsyttää häntä vai viikonloppu???!!! noooo tiedä mikälie?? Olet uskomattoman ihana miniäni. Haleja sinulle.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.