keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Uusi käynnistysoperaatio

Jaahas, hiljaiseloni kummasti jatkui aika pitkään vaikka yritinkin maaliskuussa aktivoitua uudestaan blogimaailmaan. Uutta yritystä siis kehiin, kouluhommista on kesätauko joten ei ainakaan niitä voi syyttää että ei ehdi blogipäivityksiä tekemään.
Saunaremontti on sekoittanut tämän perheen arjen. Pääsiäisenä miehet hajoittivat saunan ihan alkutekijöihin ja nyt sitä on sitten puuhattu uuteen uskoon. Hiano siitä tulee, täytyy myöntää :) Ja saunan lämpöä on jo kova ikävä :)
Laitetaan kuvia sitten esille kun sauna on kokonaan valmis.
Mitään ihmeitä ei ole tullut puuhailtua koulun ja työn ohella. Lanzarotella pyörähdettiin maaliskuussa viikko. Ihana lämpö piristi kummasti. Ja olen ylpeä itsestäni, sillä ajelin autoa siellä kolme päivää, saari tuli kierrettyä kokonaan :)
Kotona on välillä iskenyt leivonta inspiraatio ja sisustuskärpäsen puremat.
Ja rakas kissani Sepeteus aiheuttaa välillä minulle harmaita hiuksia. Kissa, 6v. on ollut koko pienen ikänsä tosi kiltti ja ei ole tuhonnut kotona oikein mitään. Tässä parin vkon saldo on tällä hetkellä, säpäleiksi menneet Pentikin iso lasipallo sekä valkoinen Aalto-maljakko.....Että näin :(
Mutta muutama kuva esille aktivoinnin kunniaksi ;) Viime kesänä tuunattu armeijan arkkukin on löytänyt kodista ikioman paikkansa<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.