lauantai 31. toukokuuta 2014

Sadekelin tuunailuja ja muuta mukavaa

Ihan innoissani hain tänään Mouhijärven puutarhalta mahtavat kesäkukkien taimet ja tarkoitus oli istuttaa ne paikoilleen :) Toisin kuitenkin kävi.....taimet odottavat autokatoksessa huomista, taivas repesi ja sadetta piisasi oikein kunnolla.....

No, keksin sitten muuta puuhaa :) Ovikranssit ovat janonneet jo pitkään päivitystä. Hetken mietittyäni otin virkkuukoukun käteen ja tuunasin kranssit uuteen uskoon.
Laitoin myös ulos esille betonista valetut kynttilänjalat. Saunaremontista ylijäänyt betoni sai uuden elämän muovipullo muottinaan.

Ja pakko esitellä kiva löytö kaupasta. Lähtee kyllä ehdottomasti mökille mukaan. Hyttyssavu-teline. Aikas hieno, vai mitä?!?



4 kommenttia:

  1. Wau, upeita kaikki nuo! Miksen mie voi osata tuunata kaikkee noin kivasti, ihan harmittaa.. :-(
    Hetki sitten liityin blogisi lukijaksi ja kaikki täällä näyttää niin ihanilta! :-)

    Sini

    unohdinsen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini :) Ja tervetuloa blogini lukijaksi :) Mulla on ollut vähän hiljaiseloa mutta yritän saada itseeni potkua että saan tuotoksiani kuvattua tänne blogiini lisää!

      Poista
  2. Sait varmaan tänään ne kukat laitettua. Mulle on suositeltu varmaan samaista puutarhaa Mouhijärveltä, en oo ehtiny vielä sinne asti. Jollain honkkariorvokeilla mennään :D Ja en kyllä kummempia aiokkaan kun tapan yleensä kaikki, niin menee rahat hukkaan…mutta siis paikkana kehuttiin sitä Mouhijärven puutarhaa ja ihasteleen aattelin mennä :)
    Betonityöt on täälläki suunnitelmissa tai muilla on ja koitan innostua ;)
    Kivat tuli kransseista, oot aikas virkkuri :) Jotenkin ne virkkausgeenit lipsahtanu mun ohi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiiiiii Serkkuseni, kannattaa poiketa Lehtosen puutarhalla Mouhijärvellä, taimet ovat mahtavan kokoisia ja amppelit mielettömiä. Yrtit sieltä on jo aikas hyvin myyty mutta uutta ovat laittaneet kasvamaan. Puutarhan lähellä on kirpparikin joten sun ainakin kannattaa sinne ajella ;)
      Jos sun ohi on virkkausgeenit huristaneet niin ole huoleti, oot saanut toooodella hyvät geenit tehdä kaikkea muuta :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.